lillyrose.blogg.se

Jag är mamma till en dotter född den 22 november 2013 och en son född den 20 mars 2017. Mitt liv kretsar runt dem nu och omställningen att bli tvåbarnsmamma. Jag och min älskade man gifte oss sommaren 2013 så jag är både fru och tvåbarnsmamma. Vi bor i ett litet torp på landet så nu är jag bonde också . En omställning som är helt underbar.

Härlig dag!!

Publicerad 2015-03-31 18:47:09 i Lilly, Mina blommor/grönsaker, Vårt Torp,

Vilken härlig dag. Det var riktigt varmt i solen. Satt en stund och bara njöt i solskenet medan Lilly lekte med Gordon.
Jag och Lilly har haft en riktig mysdag. Det har varit mycket fart och fläng nu det senaste. Skönt att bara vara hemma och njuta. 
Lilly älskar Gordon och skriker till när han kommer på besök. Idag sa hon hej, hej och sprang efter honom. 

Idag fick jag också prova på hur det känns att få en stöt av ett elstängsel. Lilly stod och kollade på kossorna men råkade snubbla till och ramlade mot tråden. Jag ser det och slänger mig och fångar upp henne. Men hon lyckades att ändå få tag i tråden och ger mig en härlig stöt genom hela kroppen. Lilly hade vantar och kände säkert inget.
Konstigt nog var det inte samma känsla som jag kände när jag var liten. Min bror  tyckte det var kul att ta tag i ett elstängsel och sedan i mig när vi var hemma hos farmor och farfar. Kan fortfarande komma ihåg hur ont det gjorde. 
Vi har fått några gula fina blommor som passar bra nu till påsk. 
Denna blomman fick jag från min fina mamma. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela