lillyrose.blogg.se

Jag är mamma till en dotter född den 22 november 2013 och en son född den 20 mars 2017. Mitt liv kretsar runt dem nu och omställningen att bli tvåbarnsmamma. Jag och min älskade man gifte oss sommaren 2013 så jag är både fru och tvåbarnsmamma. Vi bor i ett litet torp på landet så nu är jag bonde också . En omställning som är helt underbar.

Lillisen

Publicerad 2014-06-30 23:02:00 i Lillys utveckling,

Denna lilla goa tjej. Åh vad jag blir glad för varje liten utveckling. Även om det känns lite farligt ibland. Hon har blivit riktigt duktig på att åla. Nu går det riktigt fort. Vi har satt för alla kontakter och sladdar. Hon är på allt. Eftersom hon kryper över trösklarna finns det inga rum som är Lilly fria.
 
Nu tar hon även tag i sin gåbil och försöker att ställa sig upp. Men den åker iväg så det blir ganska farligt. Hon ställer sig också upp mot sin leksakslåda och gräver efter leksaker. Det gäller att vara med hela tiden, lillisen har ju inte balansen än.
Idag lyckades hon att sätta sig upp från krypande. Hon blev jätteglad själv för hon har tränat och tränat. 
Det ser så så roligt ut när hon ställer sig på alla fyra redo att krypa iväg.
Det känns som Lilly blir mer och mer självständig. Hon kan krypa runt och upptäcka världen utan sin mamma eller sitta och leka med sina leksaker själv en bra stund.
Alla säger ta vara på denna tiden det går så fort. Jag håller med att det går fort, men jag tycker att alla månader har sin charm. Men jag bara älskar denna tiden. Det händer så mycket med vår lilla skatt och vi får följa med på hennes spännande resa. Hennes frustration när det inte går samt hennes glädje när hon lyckas.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela