lillyrose.blogg.se

Jag är mamma till en dotter född den 22 november 2013 och en son född den 20 mars 2017. Mitt liv kretsar runt dem nu och omställningen att bli tvåbarnsmamma. Jag och min älskade man gifte oss sommaren 2013 så jag är både fru och tvåbarnsmamma. Vi bor i ett litet torp på landet så nu är jag bonde också . En omställning som är helt underbar.

Kulingvägen

Publicerad 2014-07-31 10:29:00 i Olofsbo,

Strålande solsken varje dag och 200m till stranden. Kan man ha det bättre. Nu är vi inne på vårt 16 år här i Olofsbo och vi hoppas på många mer. Lilly trivs som fisken i vattnet. Hon kan ha sin lilla pool men även bada i havet.
Jag mamma och Anna redan gått 2 gånger till Brödskrinet som ligger i Skogstorp. Där brukar vi köpa bröd och sätta oss och äta lite frukost. Vägen är lång och vi hinner prata ganska mycket dit och på vägen hem.
Vi har hunnit med att åka till fynda en gång. Övriga familjen har varit i stan och ätit glass på Peggys medan vi satt på stranden med Björn, Anna och deras son Samuel. De åkte från Moarna för att sola och bada på vår underbara strand.
Här är vår lilla stuga på 6kvm. Jättegullig med våningsäng, byrå och ett nattduksbord. Funkar bra för oss. Skönt att ha ett litet eget ställe att vara med lillisen.
Här är lillstugan den är på ca 20 kvm. Det brukar i vanliga fall vara mitt hem. Saknar min soffa och ha nära till toa annars går det bra. 
Här storstugan, där pappa mamma och lillsyrrorna bor. Det är också här vi lagar all mat. Även om köket är mindre än lillstugans och storleken liknar mer en garderobs storlek så försöker vi ändå tränga in oss.
Det bästa med allt är den stora altanen som vi äter alla våra måltider på och trädgården. Finns ingen stuga som har så lummig tomt. Vårt bröllopsträd hade blåst ner bara. Annars är allt nästan som vanligt. Förutom några nya lyktor och lampor.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela