lillyrose.blogg.se

Jag är mamma till en dotter född den 22 november 2013 och en son född den 20 mars 2017. Mitt liv kretsar runt dem nu och omställningen att bli tvåbarnsmamma. Jag och min älskade man gifte oss sommaren 2013 så jag är både fru och tvåbarnsmamma. Vi bor i ett litet torp på landet så nu är jag bonde också . En omställning som är helt underbar.

Mobilfritt

Publicerad 2014-09-14 22:49:00 i Babyrytmik, Lillys utveckling, Vänner,

Jag har haft en hel del problem med min mobil. De två första veckorna fanns det ingen täckning här. Men när vi äntligen fick hit bredband gick min mobil sönder. Jag har varit utan mobil i tre dagar och utan internet i 2 veckor. Det känns ganska bra faktiskt, jag har inte saknat den, förutom då att skriva på bloggen. Vi måste köpa en hemtelefon bara så att man kan nå oss.
 
Ja vad har hänt sen senast. I torsdags var jag för första gången efter sommaren på babyrytmiken och efter det åkte jag först hem till min bror en stund och sen hem till mormor och morfar. Jag försöker göra allt medan jag har bil
I fredags kom Camilla hit och vi gick en promenad till Nabben och njöt av det underbara vädret. Igår var vi och hämtade Lillys storasyster i Värnamo och på kvällen kom min syster och hennes sambo och hälsade på.
Idag fick vi besök av Lillys mormor och morfar och vi röjde lite i trädgården. Nu har vi fått hyfsad ordning i huset. Vi bor på nedre våningen och övre består endast av kartonger. Jag är väldigt nöjd med vardagsrummet, även om det är mycket kvar att göra.
Lilly är så glad här ute, hon älskar kossorna. När andra frågar om var lampan är frågar vi var kossorna är och Lilly pekar ut genom fönstret. Hon kan inte säga mu så hon säger huuu istället. I dag blev jag så förvånad. Under två veckors tid har jag försökt lära Lilly att krypa baklänges, Vi har en trappa från altanen som hon gillar att krypa upp och ner på. Jag har varit så orolig hela tiden att hon ska ramla så jag har varit en curlingmamma. Samma sak har gällt sängen, jag har lagt henne i rätt riktning så hon ska kunna klättra baklänges ner. Döm av min förvåning idag när vi skulle gå och lägga oss för att sova och Lilly kryper iväg, vänder sig bakåt och kryper ner för sängen alldeles själv.
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela